Bugün, 2 Mayıs 2024 Perşembe

Erdek'li atletler İzmir'i salladı

Erdek

Halitpaşa İlköğretim Okulunun atletizm takımı Türkiye Şampiyonasına katılacak.

Halitpaşa İlköğretim Okulunun atletizm takımı Türkiye Şampiyonasına katılacak.
Balıkesir`de 6-7 Mart tarihleri arasında yapılan puanlı atletizm il şampiyonasında, Balıkesir 1`si olan Erdek Halitpaşa İlköğretim Okulu atletizm takımı üç kategoride İzmir`de üç bölge birinciliği kazandı.
Mayıs 2012 tarihlerinde İzmir`de düzenlenen puanlı atletizm grup bölge şampiyonasına katılan Erdek Halitpaşa İlköğretim Okulu Küçük Kızlar Atletizm takımından, Cansu Sarı 14.00`lık derecesi ile 100 metre yarışmasında genel sıralamada bölge ikincisi, takımlar sıralamasında bölge birincisi oldu.
Yine Cansu Sarı bu kez, 4.11`lik derecesi ile uzun atlamada genel sıralamada bölge 3`cüsü, takımlar sıralamasında bölge birincisi oldu.
Tauna Taş, 41.98`lik derecesi ile fırlatma topu atmada genel sıralamada bölge 3`cüsü, takımlar sıralamasında bölge ikincisi oldu.
Rümeysa Öztürk, 2.51`lik derecesi ile 800 metrede genel sıralamada 6`cı, takımlar sıralamasında üçüncü oldu.

Cansu Sarı-Rümeysa Öztürk-Buse Özel-Aleyna Çakmak 59.17`lik dereceleri ile 4X100 metre bayrak yarışmasında genelde ve takım sıralamasında bölge birinciliğini kazandılar.
Halitpaşa İlköğretim Okulu Müdürü Muzaffer Beyazıt ve Beden Eğitim Öğretmeni Niyazi Gülhan yaptıkları açıklamada, Halitpaşa İlköğretim Okulu Atletizm Takımının topladığı derecelerden elde ettiği 3270 puan ile grup bölge şampiyonu olarak Erdek`i ve Balıkesir`i Türkiye Şampiyonluğu finallerinde Türkiye Şampiyonu olabilmek için temsil edeceklerini açıkladı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 18.7 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 21.6 ° / 7.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı